Wie ben ik?

Ik ben Amber, de persoon achter deze blog! Met deze blog wil ik jullie een kijkje geven in mijn eigen wereld. Een wereld vol diepgang, waarin ik mensen en hun gedrag interessant vind én waarin ik leef vanuit mijn eigen wijsheid. Mijn doel is om jou ook te inspireren vanuit je eigen wijsheid te leven en je eigen pad te volgen. Precies zoals je bent en hoort te zijn.

Mijn eigen pad

Ik geloof dat ik bedoeld ben om mijn inzichten te delen met anderen. Ik zit vol wijsheid en dit deel ik graag met jou! Gewoonweg, omdat dit onderdeel is van mijn doel op aarde. En omdat ik hier veel plezier uit haal. Mijn blog is onderdeel voor mij om te leven vanuit mijn eigen wijsheid, mijn eigen pad te volgen. Ik hoop dat je met mijn (opr)echtheid en eerlijkheid verder komt op jouw eigen pad.

Zijn zoals je bent

Ik ben een diepe denker en altijd op zoek naar meer kennis en zelfinzicht. Het is fijn om te weten hoe je in elkaar steekt en naar de reden waarom jij al je perfecties én imperfecties hebt. Ik ben mij de afgelopen jaren meer gaan verdiepen in (praktische) spiritualiteit. Hierdoor ben ik veel over mezelf te weten gekomen, wat mij erg heeft geholpen (en nog steeds helpt) in mezelf te accepteren.

Wijsheid helpt je verder

De eeuwenoude wijsheden en kennis die we tot op de dag van vandaag nog hebben, hebben mij veel gebracht. Dit zijn wijsheden en kennis vanuit astrologie, de eeuwenoude kennis van het handlezen, nummerologie, engelengetallen en de kennis over de natuur (en onze eigen natuur). Hier zal ik zeker ook over gaan delen!

Dit weet jij nog niet over mij:

1. Ik ben graag in de natuur om tot rust te komen. Dit doe ik het liefst door lange afstanden te wandelen.

2. Ik ben een oude ziel. Ik heb daardoor soms het idee dat ik anders ben dan de meeste mensen van mijn leeftijd.

3. Ik heb de opleiding Mediaredactie, waar ik mezelf en mijn geluk vond, cum laude afgerond. Door mijn opleiding heb ik mijn passie voor mensen en diepgaande onderwerpen leren inzetten om content te maken. Mooie verhalen zijn er om te delen, toch? 😉

Liefs van Amber

Je eigen rol innemen

Ook nieuwe wijsheden helpen mij op mijn weg. Als voorbeeld hiervan Human Design, waarbij ik ook de bevestiging heb gekregen dat ik gemaakt ben om inzichten te delen en de mensheid te sturen. Al deze wijsheden leren mij hoe ik kan gaan leven naar wie ik in nature ben. En dit is wat ik jou ook van harte gun, een leven die bij jou past!

Vanuit mijn eigen wijze, zoals ik ben

Ik hoop dat ik jou iets kan brengen, vanuit mijn eigen-wijze. Vanuit wie ik ten diepste ben, in mijn kern. De woorden ‘Amber is gewoon Amber’ worden dan ook vaak gezegd wanneer mensen mij beschrijven. Ik ben eigen en mezelf en daar ben ik trots op! Als kind zeiden mensen al tegen mij dat ik ‘erg wijs was voor mijn leeftijd’ en dit gegeven is dan ook de rode draad van mijn leven.

Ik leef vanuit mijn eigen wijsheid en ik hoop dat jij dat ook kan doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *