Heb jij ooit gehoord van divine timing? Letterlijk goddelijke timing – alhoewel ik het eigenlijk liever omschrijf als hemels, haha! Waarom? Het is een onbeschrijfelijk gevoel, waarbij alles samenkomt wat jij op dát moment nodig hebt. Alles om je heen smelt samen tot één geheel: een geheel waarbij jij helemaal in je kracht staat en waarbij jij jouw licht mag laten schijnen. Momenten in je leven die iedereen mag ervaren, zolang je maar bereid bent om de controle – en je oude overtuigingen los te laten, zodat het universum de ruimte krijgt om jou te geven waar je diep van binnen naar verlangt. Al noem ik deze kracht liever hemelse kracht: het is iets dat totaal niet met je ratio te begrijpen is, maar iets wat je alleen kan ervaren en voelen. En zoals ik zei: dit lukt alleen als je ervoor openstaat om deze ultieme liefde te mogen ontvangen, zonder het te willen sturen (controle) met je ratio. Op zo’n moment ontstaat Divine Timing.

En precies dit, deze ultieme verrijkende en helende kracht, mocht ik zojuist ervaren. En het heeft mij zo dichtbij mezelf, mijn kracht en mijn pad gebracht, dat ik besloot dit te delen. Ik laat de controle los en doe waar ik naartoe geleid wordt. Waarom? Dat weet ik niet, maar gelukkig hoef ik het niet te begrijpen, als ik het maar VOEL.

Als jij dit nu ook voelt en hiernaar toe geleid bent… lees dan vooral mee. Zo niet, hoeft ook niet, misschien is dit niet jouw moment. Ook daarin mag jij luisteren naar je gevoel.

Divine timing: een moment van verbondenheid

Als ik zou omschrijven wat divine timing voor mij inhoudt, is dit een moment van échte en diepe verbinding. Een moment waarop alles verbonden is met elkaar. Je staat in diepe verbinding met jezelf, met de mensen om je heen, maar ook met het punt waar je staat in je leven. Je hebt de negatieve aspecten van je leven losgelaten en je laat letterlijk ruimte over voor hetgeen wat gaat komen. Je staat open voor wat het leven je brengt, zonder je druk te maken over de hoe en het wat. Divine timing zegt je dat je je laat leiden door wat het leven je brengt en dat je klaar bent voor de volgende stap. Klinkt dit nog wat vaag? Ik ga het je uitleggen.

Goddelijke timing betekent klaar zijn om je licht te laten schijnen

Goddelijke timing vertelt jou dat je klaar bent om to de next level te gaan in je leven. Je mag je licht laten schijnen, op de manier dat je leven op dat moment van je vraagt. Ben je klaar om naast van jezelf te houden, je leven ook aan een ander te geven? Grote kans dat de goddelijke timing jou zegt dat je mag gaan trouwen. Het wordt je niet alleen vertelt, maar je krijgt een huwelijksaanzoek op een wonderlijke manier. In alles voel je dat dit de weg is die je moet gaan. Dat is divine timing, zonder dat je het doorhebt, gebeurt er iets in je leven dat je precies geeft wat je nodig hebt. Omdat je onbewust ruimte hebt gecreëerd in je leven voor een nieuwe stap. En dat hoeft echt niet alleen iets groots te zijn als een huwelijksaanzoek, ik vertel je graag mijn eigen ervaring van vandaag.

Een bijzondere ontmoeting met een vreemde: een teken vanuit de hemel

Soms weet je gewoon dat iets geen toeval is. Zo af en toe gebeuren er dingen in je leven die je met je ratio gewoon niet kan verklaren. Op zo’n moment voel je diep in je lijf dat het een teken van goddelijke leiding is. Of in mijn geval werd mijn overleden opa vanuit het onzichtbare even zichtbaar. Hoe dit gebeurde? Ik was vandaag gewoon aan het werk, net zoals ik altijd in het weekend doe. Het was een gewone werkdag net zoals normaal, alhoewel er wel een paar dingen heel erg speelde vandaag. Ik besefte me dat ik écht mocht gaan zijn wie ik ben, dat ik in mijn eigen kracht mocht gaan staan, zonder mij druk te maken over wat anderen van mij denken.

Langzaamaan leven naar mijn inzichten

In ieder geval dit inzicht had ik al langer, maar de afgelopen dagen werd dit inzicht steeds overheersender in mijn binnenwereld. Ik voelde heel sterk dat ik mijn oude overtuiging los moest gaan laten en dat ik puur mezelf mocht gaan zijn. Er gebeurden ook een paar dingen, waardoor ik dit nog sterker voelde.

Een collega kwam ineens naar mij toe en haakte in op een gevoel dat ik op dat moment heel sterk had, zonder iets te weten. Als kers op de taart maakte ze nog een opmerking die mij precies vertelde wat mijn kracht is en dat ik hierin meer mezelf mag gaan zijn. Maar dit was nog niet alles: voordat ik naar huis ging, vroeg een andere collega nog aan mij of ik wel mee ging naar het personeelsuitje. Dat vertelde mij opnieuw dat ik mijn onzekerheid mag loslaten en in mijn kracht mag gaan staan.

Gaan luisteren naar het inzicht

Op de terugweg fietste ik naar huis, even fietste ik nog met twee mensen mee. Dit was goed, ik luisterde hiermee namelijk naar het inzicht om in mijn kracht te gaan staan. Hoe verder ik fietste hoe meer ik het inzicht ging voelen in mijn lichaam. Ik voelde me ineens verbonden met mezelf en ik zette de intentie dat ik mij niet meer tegen zou laten houden door andere mensen. En ook niet door mijn angsten en onzekerheden: ik besloot de fuck it mode nog meer in mijn leven te implementeren. Dit allemaal voor één doel: ik moest en zou mij gaan verbinden met andere mensen – op mijn eigen wijze.

Mijn divine timing: loslaten hoe het gebeurt, maar geloven dat het goedkomt

En precies op dat moment ben ik gaan loslaten. Ik begon te genieten van het moment en riep allerlei gezellige opmerkingen naar wildvreemde mensen. Vanuit vol enthousiasme, dat zeker. Mensen keken op en al snel begonnen ze te lachen. Niet allemaal zeiden ze wat terug, maar ach wat maakte het toch uit, zolang ik maar in mijn kracht stond, right haha! Ik zette mijn muziek wat harder en kreeg toen ineens dit liedje van Coldplay te horen: het liedje dat ik hoorde toen mijn opa nét overleden was. Niet zomaar, ik hoorde hem op de wc in mijn opa’s huis, een paar uur nadat hij thuis overleed.

Een opmerking naar een wandelende vrouw, loopt uit tot een wonderlijk gesprek

Met dit liedje in mijn oren, fiets ik met een grote glimlach op mijn gezicht in vol tempo door. Er loopt mij een vrouw tegemoet met een grote glimlach op haar gezicht. Vanuit de verte kijk ik haar aan en roep vrolijk: ‘Heerlijk zo hé zo even wandelen.’ Enthousiast zegt ze dat ze het heerlijk vindt en ze roept me snel achterna: ‘Mag ik wat vragen? Luister je muziek?’. Snel stop ik mijn fiets en verbaast zeg ik ‘Ja’ en voor dat ik iets kan zeggen, roept ze: ‘Ja, je ziet er zo blij uit. Ze zegt dat ze heel erg geïnteresseerd is naar wat ik luister: ‘Het lijkt alsof je helemaal in de flow zit en aan het genieten bent. Ik vind het altijd zo leuk om te horen wat mensen luisteren.’

Connectie is openstaan voor anderen

Zonder erbij na te denken, vertel ik meteen het hele verhaal. Geboeid en enthousiast luistert ze. We hebben het een tijdje over mijn opa en ze raakt me met de vraag: ‘Wat maakt dat je jouw opa zo’n bijzonder persoon vindt.’ De tijd vliegt voorbij en we vinden allebei veel raakvlakken in elkaar. Het is een vrouw van 37 en tot drie keer aan toe zegt ze: ‘Wacht even, hoe oud ben je ook alweer? Zei je nou 19?’ Heel bijzonder: er ontstaat een bijzondere connectie. Al gauw komt er nog een vrouw tussen ons gesprek en met z’n drieeen hebben we daar geloof ik wel drie kwartier gestaan. Zonder elkaar te kennen, leek het wel alsof we vriendinnen voor het leven waren.

Divine timing of niet haha!

Voordat we weggingen, maakte we zelfs nog een afspraak. Op een vaste plek zullen we elkaar meeten om te wandelen. Gewoon als we er zin in hebben, op een vaste tijd wachten we even op elkaar. Als we elkaar daar dan tegenkomen, wandelen we samen. Waarom? Omdat wandelen in de natuur voor ons alle drie belangrijk is om in ons leven te implementeren. En dat is toch altijd leuker met elkaar.

Divine timing: schijn je licht op jouw manier

Gesproken over divine timing? Mijn behoefte om mij te gaan verbinden met mensen op mijn eigen wijze, is hierdoor meteen in vervulling gegaan. Op dit moment stond ik letterlijk in mijn eigen kracht en besefte ik mij dat ik mijn licht mocht gaan schijnen. Niet alleen in deze situatie, maar overal. Het bracht me dieper bij mezelf. Ik voelde de verbinding met mezelf op diep niveau. En dit allemaal door mijn oude overtuigingen en angsten los te laten en helemaal in het moment te leven.

Mee met de flow van het leven

Ik ging mee met de flow van het leven: waar ik de afgelopen dagen naartoe geleid ben, heb ik gevolgd. Er ontstond ruimte in mezelf, maar ook in de omgeving waarin ik mij begaf. Wat ik uitstraalde, kreeg ik terug. En dit ging dus niet zomaar. Met dit thema ben ik al heel lang bezig. Maar juist op dit moment was ik er klaar voor. Om mij open te stellen voor wat het universum mij te brengen heeft. Maar, zoals ik het zelf zie, stond ik nu meer open voor God en mijn engelen. Een thema dat de laatste tijd heel belangrijk voor mij is geweest. Ik was er klaar voor en dit ga ik vasthouden.

Heb jij wel eens zo iets moois meegemaakt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Amber

Vanaf kleins af aan wist ik al dat anderen willen helpen in mijn bloed zit. Als kind voelde ik mij al anders dan de rest, alsof ik er niet voor gemaakt ben om met de grote stroom mee te zwemmen. Ik denk heel anders dan 'de rest' en dit ben ik steeds meer als mijn kracht gaan zien. Met mijn inzichten en in mijn eigen wijsheid help ik anderen graag op hun eigen pad. Ik ben eigen en ik wil jou inspireren om ook te gaan leven naar jouw volledige potentieel. Je hebt f*cking wat te doen op deze aarde!